Fusilli cu bilute de carne tocata

de MotanLaOale in Fusilli, 28 Mar 2012 | 6759 vizualizari

 

Vazute la Mitinita si incercate. Au iesit bune rau. Am mai modificat la arome putin.

 

INGREDIENTE

  • 400g paste fusilli
  • 400g carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 1 felie de paine uscata
  • 1 cartof
  • 5 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri bulion
  • ulei
  • boia
  • vegeta
  • cimbru
  • oregano
  • 5-6 cuisoare
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu bilute de carne tocata:

Din ingrediente, fara paste, rosii si arome seface o pasta ca de parjoale si se tine la frigider cel putin o ora.

Se fac bilute mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei.

Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc.

Separat se face sosul din rosiile maruntite cu bulionul, cu condimente dupa gust si se fierbe 5 minute.

Se adauga bilutele si se introduce la cuptor pentru 15-20 minute pana scade sosul putin si se ingroase.

Se fierb pastele se scurg si se trec pe sub apa rece.

Se toarna sosul cu bilute peste paste, se amesteca si este gata.

Se pot presara si cu cascaval, sau nu.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu bilute de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]