Fusilli cu ton

de aura78 in Fusilli, 17 Feb 2014 | 10071 vizualizari

 

MAI SIMPLU ..IMPOSIBIL

 

INGREDIENTE

  • - 400 g paste
  • -1 conseva de ton de 160 g (daca este posibil sa fie in format natural ,nu in ulei )
  • -1 ceapa mica
  • - 1/2 pahar de pasta de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ton:

Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei de masline.Adauga tonul ,dupa ce in prealabil l-ai scurs de apa sau ulei ,depinde de tipul de conserva ce ai folosit.Adauga pasta de rosii ,sare dupa gust .Lasa-l salsa la foc mic cateva minute.

Pune o oala cu apa in abundanta la fiert.Cand fierbe apa ,adauga o lingurita de sare groasa.Cand apa incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta .Las-o sa fiarba timpul indicat pe ambalaj .

Cand pasta este fiarta ,strecoar-o si adauga salsa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu ton