Fusilli tonnara

de - Andreea - in Fusilli, 4 Mai 2018 | 3399 vizualizari

 

Foarte gustoase !!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste tip fusilli
  • 180 gr ton
  • 800 gr rosii tip cherry
  • 2 catei usturoi
  • 50 gr scamorza
  • 100 gr masline negre
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli tonnara:

Rosiile se spala si se taie in doua sau patru ( depinde de marimea lor).

Curatam usturoiul si il punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline. 

Dupa cateva minute, adaugam tonul bine scurs de uleiul din conserva si amestecam, lasand la calit 2-3 minute. 

Adaugam rosiile, potrivim de sare si piper si lasam la foc potrivit pana ce rosiile s-au copt. Adaugam apoi maslinele negre ( fara samburi).

Cand sosul este gata, stingem focul.

Separat punem o oala cu apa la fiert.

Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe cutie. Cand au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu rosii si ton.

Scamorza o dam prin razatoare. 

Punem pastele in farfurie si presaram scamorza. Lasam un minut pana ce scamorza se topeste, presaram putin patrunjel verde si servim. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli tonnara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirale tricolore, cu sos si sunca