Galuste de cartofi umplute cu prosciutto

de angyb in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2012 | 6894 vizualizari

 

Am vazut galustele lui Laly si m-au tentat foarte mult asa ca la munca dar cu putine modificari.

 

INGREDIENTE

  • Pt.galuste:
  • 1/2 kg cartofi fierti
  • 100g pesmet
  • 50 g parmezan
  • 50 g cascaval ras
  • 1 ou
  • sare
  • Pt.umplutura:
  • 200g prosciutto cotto
  • 50g cascaval
  • Mai avem nevoie de:
  • 1 ou
  • pesmet
  • ulei pt.prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de cartofi umplute cu prosciutto:

Pasati cartofii ca si pt.pireu, dupa care adaugati oul, pesmetul, parmezanul, cascavalul ras si un pic de sare dupa gust. Se framanta un aluat care sa se desprinda de pe maini. Daca este nevoie mai adaugati un pic de pesmet.

Taiati cubulete mici prosciutto si prajiti-l un pic ,lasati-l sa se raceasca dupa care adaugati cascavalul ras.

Din aluatul de cartofi modeleati bile in care faceti o adancitura in care se adauga amestecul de prosciutto si cascaval si se acopera cu aluat .

Galustele obtinute se trec prin ou batut si apoi prin pesmet si se pun la prajit in baie de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de cartofi umplute cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]