Galuste imperiale

de Dya Daniela Andrei in Supe, 18 Iun 2013 | 4217 vizualizari

 

Astazi le-am preparat pentru prima data si tot ce pot sa spun este ca imi pare rau ca nu le-am incercat mai demult!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 g faina
  • 100 g cascaval
  • un praf de sare
  • 100 gr gris pentru galuste
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 2 linguri cu ulei pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste imperiale:

Ouale batute spuma cu un praf de sare, le amestecam cu cascavalul ras si cu untul moale. Adaugam apoi faina si grisul si omogenizam totul. Compozitia formata o turnam intr-o tava unsa cu putin ulei (2 linguri) si o dam la cuptor pana trece testul scobitorii. Cand s-a copt, taiem in formele dorite. Se folosesc cu succes la supe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]