Galuste imperiale

de Dya Daniela Andrei in Supe, 18 Iun 2013 | 3646 vizualizari

 

Astazi le-am preparat pentru prima data si tot ce pot sa spun este ca imi pare rau ca nu le-am incercat mai demult!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 g faina
  • 100 g cascaval
  • un praf de sare
  • 100 gr gris pentru galuste
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 2 linguri cu ulei pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste imperiale:

Ouale batute spuma cu un praf de sare, le amestecam cu cascavalul ras si cu untul moale. Adaugam apoi faina si grisul si omogenizam totul. Compozitia formata o turnam intr-o tava unsa cu putin ulei (2 linguri) si o dam la cuptor pana trece testul scobitorii. Cand s-a copt, taiem in formele dorite. Se folosesc cu succes la supe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Supa de porc cu gulii , cartofi si salata verde