Garnitura cartofi taranesti

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2016 | 26540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi (circa 800g)
  • 250g costita afumata
  • 1 ceapa galbena mare
  • 1 ceapa rosie mare
  • 1 legatura marar
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura cartofi taranesti:

Cartofii se fierb in coaja, se curata dupa si se taie cuburi potrivite.

Ceapa se curata si se taie julien.

Costita se taie fasii.

Intr-o tigaie se pune uleiul si cand este incins punem cuburile de cartofi la rumenit.

Presaram sare si se amesteca pe toate partile usor sa nu se sfarame.

Cand sunt rumeniti, se scot intr-un castron.

In aceeasi tigaie se pune ceapa la calit. Dupa 2-3 minute se adauga in tigaie si costita la rumenit. Se presara sare si piper dupa gust.

Se amesteca des pana ceapa se inmoaie si costita este rumenita.

Se adauga si cartofii in tigaie si se amesteca impreuna 3-4 minute.

Se presara mararul tocat, se amesteca si este gata.

Se mananca simpla sau garnitura la orice fel de carne.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu legume si prosciutto crudo