Garnitura de orez sarbesc

de Ubulika in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2010 | 82397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 orez
  • 2 cepe
  • 3 ardei
  • sare, piper
  • patrunjel
  • 1 morcov
  • bulion
  • 1 carnacior afumat
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de orez sarbesc:

Se toaca ceapa si se caleste usor in ulei incins.

Se pun apoi ardeii cubulete, orezul si morcovul tocat. Lasam 5 minute pe foc.

Se pune totul intr-un vas termorezistent, se asaza deasupra felii de carnacior usor prajite, se acopera cu 600 ml apa sau supa de legume si dam la cuptor.

Se lasa pana ce orezul absoarbe tot lichidul si este fiert. La sfarsit punem putin bulion desfacut cu apa intr-o cana, sare si piper dupa gust, turnam peste orez si mai lasam 5 minute.

Se decoreaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de orez sarbesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortilla de patatas cu ardei si branza