Orez ca la bunica acasa!
Incingeti putin unt intr-o tigaie, in care caliti o ceapa si ciupercile. Dupa ce zeama lasata de ciuperci se evapora, scoateti-le din tigaie si lasati-le de-o parte. In aceeasi tigaie, topiti din nou putin unt, caliti cea de-a doua ceapa, apoi adaugati pe rand ardeiul taiat marunt si morcovul dat pe razatoare. Dupa ce caliti putin toate legumele, adaugati ciupercile si 1 cana de orez si amestecati bine. Adaugati apoi supa amestecand in continuu pana cand zeama se absoarbe. Puneti si restul de orez, iar supa adaugati-o treptat, amestecand continuu sa nu se lipeasca. Cand ati terminat supa, opriti focul si lasati orezul sa mai stea putin pe plita pana sa il serviti.
Pofta buna!
1
Secretul acestui orez este untul, care ii da un gust foarte bogat.
2
Dupa ce puneti orezul si supa, nu scapati cratita din ochi si amestecati continuu, altfel riscati sa se lipeasca.
3
Se potriveste foarte bina ca si garnitura pentru pieptul de pui la gratar.