Gauffre cu branza de vaci

de Miha in Dulciuri, 25 Iul 2010 | 7630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci
  • 100 ml frisca lichida
  • 150 g zahar
  • 50 ml lapte
  • 2 oua
  • esenta de vanilie
  • ~ 2 cani faina
  • 1 lingurita praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gauffre cu branza de vaci:

Branza se mixeaza impreuna cu frisca si laptele, pana devine ca o crema fina. Se adauga zaharul si esenta de vanilie, apoi ouale pe rand, amestecand bine dupa fiecare. La sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt. Vom obtine o compozitie moale, dar consistenta.

Se pune cu linguruta cate o gramajoara din compozitie in aparatul special si se coc pana se rumenesc.

Se servesc pudrate cu zahar si cu sos de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gauffre cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terină de porc cu cartofi și ciuperci - Un preparat savuros și sățios

ieri la 11:02

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

pe 22.12 la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

pe 22.12 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]