Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 5138 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: cascaval, unt, retete Aperitive / Garnituri
Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.
Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.
Se servesc ca atare.
Sursa
de Bucataras 8
de alinutzika 1
de nadina73 1
adnas54 1
si eu vreau daca au mai ramas...
gaby_duceag 1
mi-e cam foame
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Gherca Daniela 5
la 20:14
la 09:51
ieri la 10:37
pe 25.06 la 09:13
pe 24.06 la 07:17
5 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
laylalala 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Patricia Iordache 1
Petrutac 1
maerean_alina_maria 1
mugu43 1
burlacuelena 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!