Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 5008 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: cascaval, unt, retete Aperitive / Garnituri
Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.
Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.
Se servesc ca atare.
Sursa
de Bucataras 6
de bucatarasa 1
de Panacris 9
de MotanLaOale 8
adnas54 1
si eu vreau daca au mai ramas...
gaby_duceag 1
mi-e cam foame
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 16:13
la 15:45
la 10:02
ieri la 14:52
ieri la 13:28
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
de laura_n 7
Rocsi
- Andreea -
MotanLaOale
vasimur
Silvia74 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!