Gem de caise

de Pasiune pentru bucatarie in Dulceata / Gem, 19 Iul 2010 | 6735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 kg caise
  • -1 kg zahar
  • -1/2 pachet conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise:

Caisele se spala,se taie in doua,se scot samburii si se pun intr-o cratita!Se pun pe foc mic si se fierb in suc propriu aprox 30 de min(acest lucru il facem seara).A doua zi se dau in clocot,se adauga zaharul si se fierb pana scad de 3 degete.Spre final se adauga conservantul si se amesteca.Borcanele se spala si se baga la cuptor pentru sterilizare.Gemul se toarna in borcane,se pune capacul si se intoarce borcanul

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem delicios de prune