Gem de capsuni

de mihaelaM in Dulceata / Gem, 15 Iun 2011 | 4659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de capsuni
  • 500g zahar
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni:

Rupem coditele la capsuni si le spalam bine.Le lasam sa se scurga apoi le punem intr-un lighenas si punem zaharul peste ele,le lasam asa peste noapte,la frigider.

A doua zi punem capsunile cu zeama care si-a asat-o intr-un vas (tuci)si lasam sa fiarba la foc mic,adunand spuma de cate ori este nevoie.

Amestecam usor din cand in cand pana ce se ingroasa,apoi punem zeama de lamaie si stingem focul.

Punem fierbinte la borcane,infiletem bine apoi dam la cuptor 15-20min.

POFTA BUNA!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]