Gem de corcoduse

de Mitinita in Conserve, 29 Iul 2012 | 4614 vizualizari

 

Un gem dulce-acrisor,care a iesit foarte bun si s-a terminat foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg corcoduse
  • 1 kg zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de corcoduse:

Se pun intr-o oala corcodusele si se fierb putin pana s-au inmuiat. Daca nu lasa zeama se poate adauga putina apa. Cand s-au inmuiat se trec print-o sita. Se pot pune la fiert si fara samburi si atunci sariti peste pasul asta. Se pun corcodusele inapoi in oala, se adauga zaharul si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa.

 

Amestecam mereu ca sa nu se lipeasca gemul. Se pune in borcane sterilizate si se da la dunst,10-15 minute de cand a inceput sa fiarba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de corcoduse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

iry-gabriela 1

30.07.2012, 05:11

mamaieelena 1

30.07.2012, 06:50

RuxyRux 1

07.08.2012, 20:30

Mmmmmmmmm!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pasta de corcoduse verzi pentru iarna