Gem de portocale

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 7 Dec 2014 | 7734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de portocale
  • 400 g zahar
  • 1 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de portocale:

Curatati portocalele de coaja si le taiati in cuburi, adaugati zaharul si zeama de lamaie, amestecati bine pana se dizolva usor zaharul in sucul format.

Se lasa la macerat timp de o ora, apoi se fierb la foc mic pana ajunge la consistenta de miere.

Se toarna fierbinte in borcane spalate si sterilizate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]