Gem de struguri

de jolygina in Dulceata / Gem, 6 Sep 2010 | 26477 vizualizari

COMENTARII (12)

gaby_duceag 1

06.09.2010, 23:08

n-am papat niciodata.arata fain

jolygina 1

06.09.2010, 23:13

sarumana gabi si la multi ani inca odata ,si eu am facut prima data acum mi-a iesit putin dar deja am comandat la tara sa-mi opreasca niste struguri pe gratis sa fac mai mult ,este foarte bun

gaby_duceag 1

06.09.2010, 23:23

si eu multumesc inca o data. Culoarea e super! Gustul,nici n-am idee

Laly 1

06.09.2010, 23:26

Vreau si eu o portie

jolygina 1

06.09.2010, 23:34

servestete laly

Dana Cristea - pusikmea 1

07.09.2010, 07:39

e foarte bun, eu am papat

Rocsi 1

07.09.2010, 11:02

nu am mai papat dar imi place cum arata

nadina73 1

07.09.2010, 11:13

nu am incercat gem de strunguri dar sant printre favoriti mei

AlinaL 1

07.09.2010, 21:26

Nu am mancat niciodata, cred ca gemul e foarte bun.Oare se poate face si din struguri albi?

jolygina 1

07.09.2010, 22:07

da cred ca se face si din struguri albi probabil ca e la fel de gustos dar cu alta culoare

Julie 1

10.09.2010, 08:49

Se face gem din orice fel de struguri.La noi in Buzau gasim in piata struguri fara samburi ,special pentru compot sau gem .Iar dulceata din strugurii coarna albi...ce sa mai spun...un deliciu!!

CretuValentina 1

11.06.2019, 11:59

nu am mancat niciodata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]