Gem de visine

de ela in Dulceata / Gem, 11 Iun 2013 | 25704 vizualizari

 

anul acesta visinele din pomul nostru au fost foarte putine fata de anii trecuti...am reusit sa fac cateva borcane de gem,o prajitura si am pus cateva pungulite la congelator...am incercat zaharul gelifiant 1:1 de la MARGARITAR...a iesit un gem dulce,colorat si tare gustos si mai ales,se face foarte rapid

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine fara samburi
  • 1 kg zahar gelifiant MARGARITAR
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de visine:

Punem visinele fara samburi intr-o oala si deasupra turnam zaharul gelifiant.Omogenizam bine compozitia apoi punem la foc mic,amestecand din cand in cand.Lasam 5-9minute din momentul in care incepe sa fiarba.Luam spuma de deasupra.

Turnam in borcane sterilizate,punem capace si lasam la cald pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (24)

alilianaa 1

11.06.2013, 22:19

imi place!

_Alina_ 1

12.06.2013, 09:15

Minunata!

Sim0na 1

12.06.2013, 15:00

bun gemul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]