Gem de zmeura - mure

de Zamfira in Dulceata / Gem, 22 Iul 2012 | 7546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg. zmeura - mure
  • 1 kg. zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de zmeura - mure:

Se spala zmeura - murele, le scurgem de apa si le punem in straturi alternative (zmeura - mure, zahar). 

Punem la fiert, apoi indepartam spuma formata.

Timp de fierbere: 30 minute.

Pentru a ne pregatii de ambalare, spalam borcanele si le bagam in cuptorul incins pana devin foarte fierbinti.

Dupa care punem gemul in borcane, cat timp acestea sunt fierbinti.

Se pune deasupra aspirina pisata, se inchide ermetic si se pun inapoi in cuptorul fierbinte, dar cu focul stins si se lasa acolo pana se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de zmeura - mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]