Gem exotic de piersici

de Anamaria7 in Dulceata / Gem, 21 Iul 2011 | 4365 vizualizari

 

Cate arooome :)

 

INGREDIENTE

  • 10 kg piersici foarte bine coapte (fara samburi)
  • 1 ananas mare
  • 1 lg ghimbir ras
  • 7 kg zahar
Portii: 32
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem exotic de piersici:

Piersicile se taie cubulete, iar ananasul se paseaza cu blenderul.

Fructele se lasa peste noapte cu zaharul pe ele ca sa lase zeama, altfel se prind pe foc. A doua zi se adauga ghimbirul si se pune oala la foc mic (preferabil pe table/tigle) si se lasa pana se ingroasa si se gelifica daca luam putin cu lingura si lasam la racit pe o farfurioara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem exotic de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelaM 1

22.07.2011, 14:33

mai da te pregatesti serios de iarna....deci la iarna vin la tine

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:59

lilik 1

26.07.2011, 01:23

felicitari harnicuto

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de fructe (amestec)