Ghebe in sos de vin

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 31 Mar 2014 | 3851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ghebe
  • 2 cepe
  • ulei
  • 6 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • vin rosu
  • 1 1/2 cana apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe in sos de vin:

Spalam ghebele in cateva ape si lasam sa se scurga de apa.

Curatam ceapa,o spalam si o taiem marunt

Intr-o tigaie calim ceapa in ulei.Adaugam bulionul si mai amestecam un minut.

Rasturnam ghebele in tigaie iar deasupra adaugam apa (ghebele mai lasa ele apa).Lasam sa fiarba.

Dupa ce scade apa adaugam usturoiul taiat marunt,vinul si lasam sa fiarba la foc mic.Mai amestecam din cand in cand.

Dupa ce a scazut aproape tot vinul oprim focul si potrivim de sare dupa gust.

Eu am servit cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Panacris 1

31.03.2014, 21:58

Ce bine că ai pădurea aproape Eu am supermarketurile aproape

gaby_gabytza 1

02.04.2014, 18:20

va multumesc

gaby_gabytza 1

02.04.2014, 18:21

cris inseamna ca il prinzi rapid )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci prajite