Ghivechi de legume

de robert_b in Mancaruri de legume, 8 Aug 2014 | 4347 vizualizari

 

O mancare de vara simpla si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe
  • o vanata mare
  • 2 ardei
  • 3 morcovi
  • 500 gr. rosii
  • sare
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghivechi de legume:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. Se spala, se decojesc si se taie cubulete vinetele. Apoi se toaca si ardeii tot cubulete. Morcovii se spala si se dau prin razatoare. Rosiile se dau si ele prin razatoare. Cand ceapa s-a calit se adauga vanata, ardeii, morcovii si sare. Se mai lasa cateva minute, apoi se adauga rosiile si se mai lasa zece minute!

Se serveste cu patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am adaugat si o mana de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghivechi de legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Risotto