Ghiveci cu legume

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 15 Iul 2014 | 5904 vizualizari

 

Oare merge si ghiveci numai cu carne?trebuie sa incerc........Pentru ca,am adus una alta din gradina,m-am gandit eu asa sa le amestec .......atentie, garnitura la o friptura,mai pe seara......

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 ardei capia rosu
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 4 rosii
  • 3-4 linguri de pasta de rosii
  • o mana de fasole
  • o mana de mazare
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu legume:

Mai intai ne pregatim toate legumele, spalate, taiate, unele rondele, altele pestisor, altele julien. Dupa ce le-am taiat pe toate le dam un praf de sare si piper. Luam un vas de yena incapator, punem o lingura de ulei si ungem tot vasul, apoi asezam legumele alternand. Am inceput cu dovlecel, apoi vinete, ceapa, ardei, morcov, rosii, fasole, mazare, fiecare cum vrea sa le aseze. Dupa ce le-am asezat mai stropim cu putin ulei, adaugam 2 cani de apa, acoperim vasul cu capac si dam la cuptor, la foc moderat cca 2 ore. Inainte cu 20 de minute, ridicam capacul si turnam pasta de rosii diluata cu putina apa, lasam sa se rumeneasca. Cand s-a rumenit scoatem vasul din cuptor si punem patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume