Ghiveci de legume

de dantes in Mancaruri de post, 3 Apr 2014 | 3733 vizualizari

 

Foarte gustos bun pentru zilele de post si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1 conopida
  • 50 ml ulei
  • 50 g pasta de rosii
  • sare,piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Ceapa se caleste putin in ulei, se adauga legumele taiate cubulete se adauga apa cat sa acopere toate legumele si se fierbe, cand sunt aproape fierte se adauga pasta de rosii, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa la fiert pana sunt gata legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume