Ghiveci de legume

de Lorra in Mancaruri de post, 29 Iul 2014 | 5759 vizualizari

 

O mancarica plina de culoare si savoare pregatita in vasul Zepter.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 3 ciuperci champignon (mari)
  • 3 cepe
  • 3 rosii
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei grasi
  • 1 ardei capia
  • 1 morcov
  • 1 leg patrunjel
  • sare, piper
  • putin ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

 In vasul Zepter se pune putin ulei in care se caleste ceapa tocata marunt si ciupercile, cand s-au inmuiat se adauga morcovul taiat feliute subtiri apoi se pune si ardeiul gras si cel capia tocat cubulete. 

 Legumele se calesc la foc mediu spre mic cu capacul asezat la oala, pana ce acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi.

 Intre timp se curata si taie cubulete cartofii si dovleceii, se adauga in oala si se pune apa fierbinte cat sa acopere putin legumele.

 Rosiile se oparesc,  decojesc si se toaca apoi se adauga la mancare.

 Se lasa pe foc cu capacul pus inca 10 min. iar la final se presara patrunjel tocat si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

 

TIPS-URI

1

Se poate toca si presara marar in loc de patrunjel.

2

Si vinete taiate cubulete se poate adauga la aceasta mancarica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez brun cu legume