Gnocchi de vizita

de mihaelar63 in Paste, 31 Oct 2017 | 3966 vizualizari

 

  Ce se poate prepara mai rapid si mai usor cand esti in deplasare? Bineinteles ca paste . Totul a pornit de la o bucata de cas cu Wasabi care mi-a incitat papilele gustative. M-am descurcat cu ingredientele si ustensilele ce le-am gasit in apartament.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr gnocchi
  • 400 gr carnati unguresti picanti
  • 300 gr cascaval cu Wasabi
  • 100 gr pesto clasic
  • ketchup
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi de vizita:

  1. Pastele se pun la fiert in apa clocotinda, cu sare, respectand timpul indicat pe ambalaj.
  2. Eu fierb pastele mai putin decat timpul indicat pentru ca-mi place a la dente. De exemplu in loc de 8 minute, le fierb 6 minute.
  3. Carnatul se taie rondele si se rumeneste usor intr-o tigaie non-aderenta pana elibereaza putina grasime.
  4. Cascavalul cu wasabi se taie bastonase [nu am avut razatoare].
  5. Pastele se pun intr-o tava si se distribuie pe deasupra carnatul si cascavalul.
  6. Din loc in loc, puneti cu ajutorul unei linguri,pesto si Ketchup.
  7. Dati tava la cuptor sa se gratineze usor, pana casul incepe sa se topeasca.
  8.  Serviti pastele calde. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Eu fierb pastele mai putin decat timpul indicat pentru ca-mi plac a la dente.

2

Nu a fost nevoie de ulei, grasimea eliberata de carnat a fost suficienta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi de vizita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza si marar la cuptor