Gogosari cu conopida in otet

de Rocsi in Muraturi, 29 Sep 2010 | 46095 vizualizari

 

Sa va prezint si reteta mea de gogosari in otet...

 

INGREDIENTE

  • 3,5 kg gogosari
  • o conopida
  • 1 litru otet
  • 180 gr zahar
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri sare
  • boabe de piper
  • foi de dafin
  • 250-300 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari cu conopida in otet:

Gogosarii se spala ,li se scoate cotorul si se scutura de toate semintele. Dupa ce i-am curatat ii taiem felii mai grosute. Conopida o spalam bine apoi o desfacem buchetele mici.

Intr-o oala mai larga pregatim compozitia de otet. Amestecam otetul,apa,uleiul,zaharul,sarea,boabe de piper si foi de dafin rupte bucatele mici. Punem oala pe foc . Cand incepe sa fiarba adaugam 2 maini de gogosari si o mana de conopida . Le dam 2-3 clocote timp de cateva secunde, apoi ii scoatem .

Procedam tot asa pana am terminat gogosarii si conopida.

Ii asezam imediat ce ii scoatem in borcane, pe care inainte le spalam bine cu apa calda si le lasam la scurs. Turnam compozitia de otet fierbinte peste gogosari in borcane . Inchidem bine borcanele .

Le asezam  intr-o patura  si ii tinem asa inveliti pana a 2a zi cand le ducem la loc racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]