Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 20 Sep 2010 | 7657 vizualizari
Rocsi 1
buniiiiii...revin cu furcile
ionix 1
deci gogosarii ii lasi in zeama aia cu otet 24 de ore??? nu fierbi nici tu? foarte interesanta reteta
Pasiune pentru bucatarie 1
da ionix si sunt foarte buni,am facut si anul trecut
misto... eu i-am pus deja dar as pune si dupa reteta ta cativa de proba, sa vad cum ies... depui mai putina munca si eviti riscul producerii unor accidente, gen oparit
yafa 1
Tare frumoase sunt borcanelele tale, la mine gogosarii sunt marfa de contrabanda
lia maria 1
deliciosi
Miha 1
Imi plac gogosarii in otet! Dar pentru cat mancam noi ne da bunica. Da stiu...sunt o lenesa.
laura 1
cata gogosari trebuie sa cumpar pentru un borcan de 3 litri? merci
Laly 1
Ce bunatate,o sa avem toata iarna muraturi
4-4,5 kg
Corinuta 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 15:27
la 09:33
ieri la 10:37
pe 24.11 la 20:44
pe 22.11 la 16:33
9 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Cris2711 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatariamea 1
anca36 1
alexandra_marcu 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!