Gogosari in otet

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 20 Sep 2010 | 8197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 300 ml otet
  • 300 g zahar
  • 2 linguri sare
  • morcov
  • boabe de mustar si de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

1. Gogosarii se curata de seminte si cotoare si se taie felii.Se aseaza intr-un vas,iar peste ei se pune otetul,zaharul si sarea si le lasa 24 de ore la frigider pana isi lasa zeama si se inmoaie putin.Dupa ce si-au lasat zeama se aranzeaza in borcane,se pun boabele de piper,de mustar si rondelele de morcovi si se toarna lichidul.Se infileteaza capacele si se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Laly 1

21.09.2010, 17:47

Ce bunatate,o sa avem toata iarna muraturi

Pasiune pentru bucatarie 1

21.09.2010, 20:13

4-4,5 kg

Corinuta 1

26.09.2010, 00:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]