Gogosari in pasta de rosii

de alilianaa in Conserve, 4 Sep 2013 | 5441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,8 kg gogosari taiati fasii mai mici ( mai putin de un sfert)
  • un borcan de 800 g cu pasta de rosii
  • 150 ml otet
  • 100 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 2 linguri sare
  • 2 linguri zahar
  • 5 foi dafin
  • 10 boabe piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in pasta de rosii:

Din pasta de rosii, ulei, apa, otet, sare, piper, zahar, foi dafin se face o compozitie care se pune pe foc. Cand se incalzeste se adauga gogosarul taiat fasii si se lasa la fiert. Se fierbe pana cand ardeiul incepe sa fie ,, inghitit" de compozitia de pasta de rosii. Cand totul este gata se pune in borcane ( spalate, uscate) si se fieb pe baie de abur la foc domol pret de 45 de minute- o ora.

Se pun la rece in camara.

TIPS-URI

1

se poate folosi usturoi

2

se pot folosi ca garnitura la friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in pasta de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos de mustar