Gogosari umpluti cu conopida

de mimmi in Muraturi, 1 Sep 2011 | 10739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 gogosari rosii,sanatosi
  • 2 kg conopida
  • hrean
  • frunze de visin,
  • telina
  • crengute marar si cimbru
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • foi dafin
  • 7 l apa
  • 0.5 l otet
  • 7 linguri sare neiodata
  • 250 g zahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu conopida:

Spalam borcanele si pe fundul lor asezam frunze de telina,visin,crengute de marar,cimbru si tije de hrean. Spalam bine gogosarii si ii curatam de cotor si samburi. Desfacem conopida buchetele si o spalam bine in apa.

Umplem gogosarii cu conopida si ii asezam in borcane.

Punem la fiert apa cu otet,sare,zahar si boabe de piper.

Punem borcanele pe lama unui cutit de inox si turnam apa fierbinte,lasam 30 de minute dupa care completam cu apa. Tinem borcanele la loc racoros si intunecos.

Se consuma dupa cca 3-4 saptamani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]