Gogosele cu ciocolata si budinca

de rivka in Prajituri, 3 Ian 2010 | 5056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate canita ulei
  • 1 cana apa
  • 1 cana jumatate faina
  • 1 lingurita sare
  • 5 oua
  • 200 grame frisca
  • 1 tableta ciocolata neagra 85%
  • 1 budinca de banane prepaare la rece
  • jumatate de litru de lapte
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu ciocolata si budinca:

Se pune apa cu uleiul si sarea pe foc pana fierbe apoi se adauga toata faina odata si se amesteca bine.Se lasa sa se raceasca.Cand e rece se aduga ouale pe rand, se amesteca dupa fiecare ou.

Se sprituieste aluatul pe hartie de copt se da la cuptorul incins inainte la foc potrivit cca 20 minute pana prin o culoare aurie.

Se prepara crema de ciocolata din frisca cu ciocolata pe foc.

Se prepara crema de budinca din lapte si praful de budinca.

Cand gogoselele s-au racit se umplu cu ciocolata si budinca , se pastreaza la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu ciocolata si budinca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

ionix 1

08.01.2010, 15:32

cred ca le fac si eu maine

Dana Cristea - pusikmea 1

03.03.2010, 22:15

f bune, asa fac si eu eclerele

Cris2711 1

02.03.2011, 18:33

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Alba ca Zapada