Gogoşele cu mascarpone

de diaconta in Dulciuri, 10 Dec 2013 | 7484 vizualizari

 

Am promis că mă cuminţesc în privinţa dulciurilor până la Crăciun,dar cum mai aveam ceva mascarpone şi mama a vrut nişte gogoşi,am facut o porţtie mică de gogoşele.Mi-au plăcut mult,au avut o textură interesantă,ceva între gogoş clasice şi papanaşi.

 

INGREDIENTE

  • 250 g crema mascarpone
  • 2-3 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 300 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • coaja de lamâie
  • vanilie
  • ulei pentru prajit
  • frisca sau smântâna pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşele cu mascarpone:

Crema mascarpone am mixat-o cu zaharul,am adaugat ouale,aromele si la final faina amestecata cu sarea si praful de copt.

Cantitatea de faina este aproximativa,puneti atat cat e necesar pentru a obtine un aluat omogen din care sa puteti face gogoselele.

Am pus coca la frigider jumatate de ora.

Dupa acest timp,am facut gogosele si le-am prajit în ulei încins pe ambele parti.

Va fi nevoie de o cantitate mai mare de ulei pentru a se praji bine.

Le-am scos pe un servetel absorbant,apoi le-am servit cu frisca.

 

Simplu,rapid  si bun!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşele cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

mirela0911 1

12.12.2013, 17:52

tare aratoase sunt!

diaconta 1

12.12.2013, 19:11

Mirela,rapid si bun

Madelline 1

12.02.2014, 00:37

<3

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de gris