Gogosele din cartofi

de Laly in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2010 | 13121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 100 gr branza telemea
  • 2 oua
  • 5 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele din cartofi:

Se fierb cartofii in coaja,se curata apoi se paseaza ca pentru piure.

Se amesteca cu ouale,faina si branza.Se condimenteaza dupa gust.Se framanta pana se omogenizeaza bine compozitia.

Se formeaza bilute care se prajesc in ulei incins.Se scot pe hartie absorbanta.

Sunt delicioase atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele din cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]