Gogosi cu carne de vita presata

de Aletta in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2016 | 3939 vizualizari

 

Atat de pufoase incat nu te poti oprii din a le manca. si perfecte ca aperitiv
 

 

INGREDIENTE

Aluatul:

  • 450 g faina
  • 30 g drojdie proaspata
  • o lingurita de zahar
  • 250 ml lapte
  • 50 g unt
  • 3 galbenusuri
  • 500 g cartofi fierti si razuiti
  • un praf de sare
  • branza razuita

Restul ingredientelor:

  • 300 g carne de vita presata
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu carne de vita presata:

Se incepe cu aluatul care trebuie sa creasca.

Laptele se incalzeste,se adauga zaharul si drojdia si se lasa la crescut cam 15 minute.

Cartofii fierti si razuiti se pun intr-un bol in care vom pregatii aluatul,faina,praful de sare,untul,galbensurile si drojdia crescuta.

Se framanta aluatul,se acopera cu folie si se lasa la crescut o ora.

Intre timp carnea se sfaramiteaza cu o furculita,se adauga sare,piper, smantana si se amesteca bine.

Se intinde o foaie, se pune cu o lingurita din loc in loc pana la jumatatea foii si se intoarce cealalta jumatate peste.

Se foloseste o ceasca ca la gogosi si se prajesc in ulei incins.

Se presara branza si se mananca calde.

Mie mi-au iesit 48 de bucati.

Pofta buna si voua daca va decideti sa faceti :)

TIPS-URI

1

carnea de vita se poate inlocui cu carne de pui presata

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu carne de vita presata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu sunculita taraneasca si ardei, in felii de paine