Gogosi umplute cu dulceata de capsuni

de stefy_a in Prajituri, 14 Feb 2014 | 3229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  200 ml apa calduta 
  • aproximativ 500 g faina 
  • un pliculet de drojdie uscata (7 g)
  • 1/2 lingurita sare 
  • 50 ml ulei 
  • un borcan de dulceata de capsuni de casa (400 g) 
  • din care am folosit doar jumatate
Portii: 25
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute cu dulceata de capsuni:

Intr-un vas, drojdia uscata se amesteca cu faina si cu sarea si apoi se adauga apa calduta si se framanta pana ce aluatul se dezlipeste de  vas
Apoi se pune ulei pe maini, cate un pic si se framanta bine pana incoporam cei 50 ml ulei
Se lasa la dospit circa o ora - la loc cald
Cand e gata aluatul se incepe modelarea gogosilor astfel: se ia cate o bucatica de aluat si din ea se face o bila, care se aplatizeaza si in mijlocul ei Se face o gaura, care se umple cu dulceata; apoi cu grija se trage de "marginile "aluatului si se unesc, si in final, cu ajutorul mainilor se modeleaza gogoasa, sub forma de bila.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi umplute cu mere