Gratar din piept de pui cu legume la tigaie

de Valclaudia in Pui, 29 Iul 2013 | 8258 vizualizari

 

delicioasa combinatia de legume cu fistic ;)

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 200 gr. fasole verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel potrivit ca marime
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • fistic sarat si prajit (cca 50 gr. miez)
  • sare si piper dupa gust

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar din piept de pui cu legume la tigaie:

Spalam legumele, le taiem dupa preferinta.

Fasolea o fierbem separat timp de 10 min. in putina apa cu sare. O lasam apoi la scurs.

Spalam pieptul de pui si il taiem felii subtiri. Condimentam carnea cu sare si piper,apoi o prajim intr-o tigaie tip grill,pe ambele parti pana capata aspect de gratar.

Intr-o tigaie separata calim usturoiul 30 se secunde in ulei,apoi adaugam dovlecelul si ardeiul, le calim impreuna pana scade zeama lasata. Adaugam fasolea scursa iar la final fisticul tocat marunt.

Servim impreuna cu pieptul de pui.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din piept de pui cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]