Gratar mixt

de Leontina_Costel1970 in Mancaruri cu carne, 20 Oct 2018 | 2139 vizualizari

 

Toamna cu miros de gutuie si un gratar mixt...sa fie pentru toate gusturile...

 

INGREDIENTE

  • 16 cefe cu os
  • 10 felii piept de porc
  • 12 pulpe de pui dezosate
  • 40 mici
  • sare
  • condimente de porc si pui Delikat
  • ulei
  • 3 linguri dulceata de ardei iute
  • carbuni si lemne pentru gratar
  • sunca pentru uns gratarul
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar mixt:

Pregatim mai intai carnea.

Intr-un vas incapator amestecam condimentele de porc, cu putina sare mare, 3 linguri de ulei si dulceata de ardei iute, apoi trecem fiecare bucata de ceafa si piept de porc prin acest amestec.

Separat facem amestecul pentru pui. Lasam carnea la odihna cca 4 ore. Apoi ne apucam sa pregatim gratarul, ungem gratarul incins cu sunca, apoi asezam carnea in aceasta ordine, ceafa de porc, apoi pieptul de porc, pulpele de pui si la final micii.

Am servit cu un sos din rosii si ardei copti, amestecati cu usturoi tocat, sare, piper. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar mixt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in sos dulce acrisor