Gratin de ravioli cu gorgonzola

de ianculubita in Paste, 16 Ian 2014 | 3676 vizualizari

 

Va spun un secret!!
Daca nu primeam de la copii aceste mini vase cu tot cu retete,cred ca in veci nu gustam gorgonzola!!!!acum am vazut si eu ce sos minunat rezulta(am si eu "piticii"mei!!!!)

 

INGREDIENTE

  • 1 punga ravioli umplute cu branza
  • 100 ml smantana lichida
  • 100 g gorgonzola
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de ravioli cu gorgonzola:

Punem pastele sa fiarba in apa clocotita cu sare, dupa instructiunile de pe ambalaj.

In acest timp, intr-un vas punem smantana pe foc, adaugam branza, amestecam sa se topeasca, apoi condimentam cu sare, piper si nucsoara.

Pastele fierte le scurgem bine apoi in fiecare vas impartim pastele, acoperim cu sos, presaram parmezan deasupra si lasam la cuptor 15 minute.

Le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de ravioli cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branza - Reteta gustoasa la cuptor