Gris pane

de alen14 in Dulciuri, 20 Noi 2012 | 6535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g gris
  • 1l lapte
  • zahar dupa gust
  • 5 oua
  • scortisoara
  • ulei
  • miere de albine sau dulceata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris pane:

Grisul se prepara la fel ca cum se face gris cu lapte insa putin mai consistent.

Se ia de pe foc si se intinde pe o tava in grosime de 2-3 cm. Dupa ce sa raceste se taie felii. Ouale se bat, se adauga putina scortisoara. Bucatile de gris se dau prin ou si se pun la prajit.

Se serveste cu miere de albine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Ligia Bxl 1

22.11.2012, 11:33

cred ca e tare bun

alen14 1

22.11.2012, 18:35

foarte bun

Panacris 1

26.11.2012, 08:54

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gris cu lapte