Grisine cu ierburi aromate

de Anett in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2017 | 5031 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori! :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina (din care 250 gr faina integrala)
  • jumatate cub de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1.25 dl iaurt
  • 2 lingurite ierburi aromate ( oregano, tarhon, cimbru, pudra chilli)
  • 1 dl ulei de masline
  • 1.25 dl apa (calda)
  • 50 gr cascaval ras
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Grisine cu ierburi aromate:

In apa calda, se amesteca drojdia si se lasa sa se odihneasca.

Intr-un bol mare, amestecam faina, drojdia, uleiul, cascavalul, iaurtul si ierburile aromate, framantam bine pentru cateva minute, apoi presaram aluatul cu faina si acoperim cu un prosop si lasam la dospit pentru o ora.

Dupa ce aluatul a crescut, impartim in 4 mingiute egale. Luam una dintre ele si cu un sucitor, intindem aluatul si taiem fasii de grisine.

Le asezam intr-o tava acoperita cu hartie de copt si le introducem in cuptorul bine incins, pentru 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Grisine cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cabanos