Guguluf

de Ligia Bxl in Prajituri, 30 Noi 2010 | 5896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 gr de zahar
  • 10 linguri de ulei
  • un pachetel de drojdie de patiserie sau 1 plic de praf de copt
  • un varf de cutit de sare
  • cirese sau visine dintr-un borcan de compot
  • faina cat cuprinde
  • ciocolata alba si neagra ptr ornat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf:

Daca folositi drojdie se desface inainte in putin lapte.Se bat albusurile,apoi se adauga zaharul,uleiul,galbenusurile,sarea.Se pune praful de copt si faina cat cuprinde sa fie o coca nici prea moale nici prea tare.Puneti in forma jumatate din compozitie apoi puneti ciresele sau visinele si apoi se da la cuptor.Daca folositi drojdie se pune compozitia la crescut si apoi se coace in cuptor.Se poate face acest guguluf si cu alte feluri de ingrediente stafide,nuci,alune,diferite fructe coacaze, struguri,piersici etc.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de briose cu dovleac si ciocolata neagra