Guguluf cu dovleac - Pumpkin gugelhupf

de diana_k in Prajituri, 4 Noi 2011 | 7157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua,
  • 200g zahar,
  •  500g piure dovleac,
  •  50ml ulei,
  • 1 lingura scortisoara,
  •  7 linguri mari de faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • nuca taiata,
  • stafide
  • glazura
  • 100g ciocolata
  • 3 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu dovleac - Pumpkin gugelhupf:

Batem ouale spuma, adaugam treptat zaharul, mixam pana se topeste, turnam uleiul, apoi punem piureul de dovleac si amestecam usor Adaugam  nuca si stafidele si la urma faina si praful de copt. Turnam compozitia in tava unsa cu ulei si presarata cu faina si coacem pana trece testul cu scobitoarea. Rasturnam guguluful pe o farfurie si il lasam la racit.

Se poate pudra cu zahar sau glasa cu ciocolata.

Pt piureul de dovleac: radem dovleacul, il calim cu o lingura de ulei pana se inmoaie.

Pentru glazura: incalzim bine laptele, punem ciocolata rasa si amestecam pana se topeste

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu dovleac - Pumpkin gugelhupf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]