Gulaş

de diaconta in Mancaruri cu carne, 6 Mar 2013 | 9938 vizualizari

COMENTARII (25)

diaconta 1

06.03.2013, 23:08

Cred ca e mai lunga introducerea decat reteta ))))))

Corinuta 1

06.03.2013, 23:11

no! nu-i bai!

diaconta 1

06.03.2013, 23:12

Corina )))))))

T I M E A 1

06.03.2013, 23:17

buna tare mancarea asta. Azi am mancat si eu gulyas cu vita

delia64 1

06.03.2013, 23:26

Faina reteta , interesanta introducerea

gaby_duceag 1

06.03.2013, 23:34

simona72 1

06.03.2013, 23:36

Si noi facem mincarea asta, dar ii spunem tocana de cartofi...este f buna

mihaelar63 1

07.03.2013, 00:51

Evident , Diuta !!!

jolygina 1

07.03.2013, 01:46

ce idee buna ,trebuie sa fac si eu

marianascarlat 1

07.03.2013, 05:35

O idee buna de pus in aplicare! Tot nu mai stiu ce sa gatesc.

Merisor 1

07.03.2013, 06:25

Bunatate de mancare e gulasul!

Sidy 1

07.03.2013, 07:57

Arata de nota 10 cu * * * * * Dia draga
Adevaratul gulyas unguresc are neaparat chimen in el

mena29 1

07.03.2013, 07:58

Preferatul Oanei!

Ina 1

07.03.2013, 08:15

gaby_gabytza 1

07.03.2013, 08:24

diaconta 1

07.03.2013, 08:44

Multumesc fetelor

MotanLaOale 1

07.03.2013, 08:44

bun bun

diaconta 1

07.03.2013, 08:46

Sidy
Stiu ca are si chimen,dar mamei nu-i place ,asa ca l-am adaptat gusturilor noastre,desi putin e chiar prea picant,areiul iute a fost cam "foc"

alba_zori 1

07.03.2013, 09:20

foarte bun,asi servi si eu un pic

ianculubita 1

07.03.2013, 09:47

Na,ca mi-ai facut pofta si trebuie sa fac si eu ca-mi place foarte mult!!

diaconta 1

07.03.2013, 09:50

Ianculubita
pofta se raspandeste repede,ca si eu am poftit la asa ceva,asa ca am prestat repejor

diaconta 1

07.03.2013, 15:06

Bine ca n-a venit si Padre,ca-mi mai ramane si mie o portie ))

Rocsi 1

08.03.2013, 20:27

O super bunatate..As servi o portie cu ochii inchisi

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 11:00

gustos gulasul

ArianaBala 1

12.03.2014, 16:57

Am facut si eu dupa reteta ta... A iesit minunat!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la tigaie cu sos cremos de mustar si tarhon si carnati Frankfurt