Gulas de fasole boabe

de Sidy in Mancaruri de legume, 17 Feb 2011 | 7249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pumni de fasole uscata
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 1 lingurita rasa boia
  • 1 lingurita rasa piper
  • cate un varf de cutit : - chimen - cimbru - oregano - tarhon
  • 300 g carnati afumat
  • 200 g kaizer
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de fasole boabe:

Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape , de seara pina dimineata, cand se arunca apa de pe ea. Cepele se curata si se toaca marunt , apoi se inabusa in putin ulei. Carnatul se taie felii subtiri, la fel si kaizerul.

Dupa ce ceapa s-a calit adaugam pasta de gogosari, piper, boia, feliile de carnati si de kaizer si usturoiul presat.Amestecam bine apoi adaugam fasolea si apa cat sa acopere fasolea. Adaugam sarea si celelalte condimente si lasam sa fiarba bine toate. Cand sunt fiarte fasolea, carnatul si kaizerul, presaram deasupra patrunjel verde si marar verde, tocate fin.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Fasolea se serveste cu muraturi alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu carnati