Gulas de porc

de MotanLaOale in Porc, 18 Dec 2012 | 25943 vizualizari

 

Gulas - este o reteta ungureasca la care de obicei se foloseste carnea de vita, dar merge si amestec sau...carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 3 cepe
  • 4 cartofi
  • 1 ardei capia
  • 200 g rosii taiate din conserva
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita chimen
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc:

Carnea pentru gulas se taie cuburi si se prajeste in uleiul incins pana isi schimba culoarea.

Se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt si se mai caleste cateva minute.

Se pune boiaua, chimenul, vegeta, piper si putina apa si se fierbe 20 minute.

Se adauga cartofii curatati si taiati mai mare si se mai fierbe inca 20 minute.  Se adauga rosiile si foaia de dafin in gulas si se mai fierbe 10-15 minute.

Se potriveste de gust si este gata.

Gulasul  se serveste presarat cu patrunjel tocat si muraturi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

reteta de gulas se poate prepara si cu galuste din faina si ou

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas