Gulas de porc

de MotanLaOale in Porc, 18 Dec 2012 | 25396 vizualizari

 

Gulas - este o reteta ungureasca la care de obicei se foloseste carnea de vita, dar merge si amestec sau...carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 3 cepe
  • 4 cartofi
  • 1 ardei capia
  • 200 g rosii taiate din conserva
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita chimen
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc:

Carnea pentru gulas se taie cuburi si se prajeste in uleiul incins pana isi schimba culoarea.

Se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt si se mai caleste cateva minute.

Se pune boiaua, chimenul, vegeta, piper si putina apa si se fierbe 20 minute.

Se adauga cartofii curatati si taiati mai mare si se mai fierbe inca 20 minute.  Se adauga rosiile si foaia de dafin in gulas si se mai fierbe 10-15 minute.

Se potriveste de gust si este gata.

Gulasul  se serveste presarat cu patrunjel tocat si muraturi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

reteta de gulas se poate prepara si cu galuste din faina si ou

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Szekelygulyas- gulas secuiesc