Gulas de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 11 Apr 2010 | 9100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g muschi de porc(fara grasime)
  • -6 cartofi medii
  • -2 cepe mari sau 4 mici
  • -2 ardei
  • -1 lingurita boia de ardei dulce
  • -delikat
  • -pasta de tomate/rosii in bulion/suc de rosii
  • -1 ligura faina
  • -patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc:

Carnea se feliaza,se bate putin cu ciocanul pt snitel si se condimenteaza.Se prajesc in ulei incins pe ambele parti si cand sunt gata se adauga ceapa tocata solzisori(mai mare) si se lasa pana se inmoaie putin.

Se adauga si ardeiul tocat,pasta de tomate dizolvata in apa/sucul de rosii,boiaua,delikatul si apa(cat sa acopere totul).Se lasa la fiert 10 min si apoi se adauga cartofii taiati in sferturi sau cubulete(dupa preferinta),se pune capacul si se lasa la fiert 20-30 min pana fierb cartofii.

Cand este gata se amesteca o lingura de faina cu 2 de apa si se pune amestecul in cratita amestecand incontinuu.Se ia de pe foc si se serveste cu patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai