Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot

de Valclaudia in Slow Cooker, 19 Mai 2017 | 5526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 morcovi medii
  • cca 800 gr. pulpa de porc taiata cuburi
  • 3-4 cartofi albi, fainosi
  • 3 fire de cabanos
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • 3 ardei kapia
  • 1 foaie de dafin
  • sare dupa gust
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • fulgi de chili dupa gust
  • un praf de cimbru uscat
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot:

Curatam legumele, le spalam bine sub jet de apa rece.

Prazul se taie rondele, se asaza in vasul de ceramica al aparatului de gatit slow cooker Crock-Pot 2.4 l.

Punem 2-3 linguri de ulei, rondelele de morcovi, deasupra asezam bucatile de carne.

Peste carne, punem cartofii fainosi, taiati bucati mari, apoi ardeii taiati, foaia de dafin, bucatile de cabanos.

Presaram sare si fulgi de chili dupa gust, adaugam apa cat sa cuprinda toate ingredientele din vas, acoperim slow cooker-ul Crock-Pot cu capacul, apoi conectam aparatul la sursa de curent si il setam sa porneasca gatitul (7 ore, treapta high).

Dupa scurgerea acestui timp, adaugam rosiile pasate si praful de cimbru si mai gatim mancarea inca 1 ora.

Deconectam aparatul de la priza, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuca si pere, la slow cooker Crock-Pot