Gulas de porc la wok

de T I M E A in Porc, 8 Dec 2012 | 4548 vizualizari

 

Un gulas ideal pentru pranzul de duminica, mai ales daca aveti mancatori de carne de porc in casa asa cum am eu :).

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spata de porc
  • 1 ardei rosu
  • 3 cepe potrivite
  • sare si piper
  • 6 lingurite pasta de gogosari cu rosii
  • cimbru
  • oregano
  • 3 cani de apa
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc la wok:

Calim in uleiul incins ceapa si ardeiul tocat.

Carnea spalata o taiem cubulete si o punem in wok peste ceapa si ardei si calim cateva minute.

Punem 2 cani de apa si lasam gulasul la fiert la foc mic. Adaugam o jumatate lingurita sare si la fel si piper.

Daca mai e nevoie mai adaugam o cana de apa si lasam la fiert pana este fiarta carnea din gulas.

Spre final adaugam pasta de gogosari cu rosii si oregano si cimbru tocat marunt si mai lasam pe foc aprox 5 minute.

Gulas se serveste  cu piure de cartofi si salata de cruditati.
Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

aceasta reteta de gulas se poate prepara si din carne de vita

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la wok" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Szekelygulyas- gulas secuiesc