poftele, deh....
Carnita de pui se dezoseaza si impreuna cu pancetta se macina la robot. Se sareaza, pipereaza, se pune un pic de apa minerala in care s-a dizolvat si amidonul si se framanta bine. Se fomeaza doua bucatele rotunjoare si de taseaza bine cu dosul unei linguri, si marginile, pt a iesi cat mai nivelate. Se pune intr-o cratita putin ulei de masline si se prajesc hamburgerii bine cam 10 minute, introrcandu-se de pe o parte pe alta. Se pot coace si la grill.
Rosia se feliaza, salata se curata si se rupe fasii. Painea se taie cam in forma hamburgerilor. Daca aveti chifle si mai bine.
Se ia o felie de paine, se da cu sos facut din maioneza si iaurt in proportii egale, plus un catel sau doi de usturoi. Se pune salata, felii de rosii, apoi carnita. Se pune un alt strat de sos si iar salata si rosii, se acopera cu alta felie de paine si deasupra se pune pasta de rosii cu verdeata. Se infasoara in staniol si se poate servi.
1
paine se poate praji, dupa preferinta