Hamburger de pui cu ceapa si mar

de Bya Ralu in Pui, 31 Mar 2012 | 5466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de hamburger pui
  • 1/2 mar
  • vin alb
  • 1/2ceapa alba
  • 2 cartofi mici
  • 2 linguri bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger de pui cu ceapa si mar:

Hambergerul de pui se condimenteaza cu sare si piper si se pune in putin ulei la prajit 3 minute dupa care adauga apa cat sa acopere pentru a fierbe.cartofii se taie felii rotunde,ceapa se taie solzisori si se adauga in tigaie.Cand scade apa se stinge cu 1 ceasca de vin alb si se adauga apa din nou.Cand e aproape gata se adauga bulionul si se intoarce pe fiecare parte.Marul se taie cubulete si se pune in tigaie si se lasa pana se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger de pui cu ceapa si mar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]