Hamsie pane

de madi_marin in Peste, 2 Apr 2010 | 9676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g hamsie
  • 1 ou
  • faina
  • condimente pentru peste
  • usturoi granulat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsie pane:

Hamsiile se curata de cap si intestine, se spala si se lasa la scurs pe hartie absorbanta.

Se bate oul bine cu 3 linguri cu apa rece, se adauga condimentele pentru peste si usturoiul granulat, apoi faina cam 1 lingura si se amesteca foarte bine ca sa nu faca cocoloase.

Hamsiile scurse de apa se dau intai prin faina, apoi prin oul batut si apoi se pun la prajit in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti. Se servesc cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsie pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ramo_cata 1

05.04.2010, 19:52

Ubulika 1

16.05.2010, 18:10

ador hamsiiiiile !!!!
m-am dus anul trecut 7 km pe jos ,era un festival aici in oras..numa ca sa iau hamsii cu usturoi de acolo uff

madi_marin 1

16.05.2010, 18:25

daaaa.....ca si cele de la mare.....nu ai cum sa mergi in concediu fara sa gusti macar o data din asa ceva.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]